O nama

"TRACO" d.o.o. je montažno proizvodno privredno društvo koje se bavi izvođenjem radova na izradi svih vrsta mašinskih instalacija. Osnovano je 11.02.1992. godine kao preduzeće za inženjering, montažu, proizvodnju i trgovinu. Preteča osnivanju preduzeća "TRACO" je samostalna zanatska radnja "Karada" osnovana 28.12.1989. godine.

Od osnivanja pa do današnjih dana, SZR "Karada" i "TRACO" d.o.o. izveli su hidrotehničke, termotehničke i elektrotehničke instalacije na više od stotinu objekata u zemlji i inostranstvu (Rusija, Ukrajina, Bugarska).

Osim primarne opredeljenosti za izvođenje montažnih radova, preduzeće "TRACO" je 13.06.1996.godine, zaključenjem ugovora sa finskom kompanijom LPM GROUP, steklo pravo proizvodnje pločastih izmenjivača toplote sa gumenim dihtunzima i automatskih toplopredajnih podstanica po tehnologiji i dokumentaciji LPM GROUP.

Od oktobra 2003. LPM GROUP posluje u sastavu DANFOSS Danska, a "TRACO" postaje distributer i servisni partner kompanije DANFOSS.

2005. godine preduzeće "TRACO" postaje ekskluzivni distributer italijanske kompanije BIEMMEDUE, čiji proizvodni program čine grejači vazduha, umanjivači vlage i profesionalni aparati za čišćenje. Na taj način, u okviru preduzeća stvorene su tri, kako nezavisne tako i mežusobno povezane celine: proizvodnja, trgovina i operativa.

2006. godine, proizvodni asortiman preduzeća se proširuje još jednim proizvodom: sistemom odršavanja pritiska (diktir sistem) koji predstavlja savremeno tehničko rešenje procesa održavanja pritiska na zadatoj vrednosti u termotehničkim instalacijama i postrojenjima.

Današnji "TRACO" je savremeno, funkcionalno i dobro organizovano preduzeće, spremno da odgovori svim postavljenim zadacima i uspešno drži korak sa novim tehnologijama.

Identifikacioni List Društva (PDF)

Sertifikat ISO18001

Sertifikat ISO14001

Sertifikat ISO 9001

Fabrika

Lokal