O NAMA

"TRACO" d.o.o.


je montažno proizvodno privredno društvo koje se bavi izvođenjem radova na izradi svih vrsta mašinskih instalacija.

Osnovano je 11.02.1992. godine kao preduzeće za inženjering, montažu, proizvodnju i trgovinu. Preteča osnivanju preduzeća "TRACO" je samostalna zanatska radnja "Karada" osnovana 28.12.1989. godine.

Od osnivanja pa do današnjih dana, SZR "Karada" i "TRACO" d.o.o. izveli su hidrotehničke, termotehničke i elektrotehničke instalacije na više od stotinu objekata u zemlji i inostranstvu (Rusija, Ukrajina, Bugarska).

Osim primarne opredeljenosti za izvođenje montažnih radova, preduzeće "TRACO" je 13.06.1996.godine, zaključenjem ugovora sa finskom kompanijom LPM GROUP, steklo pravo proizvodnje pločastih izmenjivača toplote sa gumenim dihtunzima i automatskih toplopredajnih podstanica po tehnologiji i dokumentaciji LPM GROUP.

Od oktobra 2003. LPM GROUP posluje u sastavu DANFOSS Danska, a "TRACO" postaje distributer i servisni partner kompanije DANFOSS.

2005. godine preduzeće "TRACO" postaje ekskluzivni distributer italijanske kompanije BIEMMEDUE, čiji proizvodni program čine grejači vazduha, umanjivači vlage i profesionalni aparati za čišćenje. Na taj način, u okviru preduzeća stvorene su tri, kako nezavisne tako i mežusobno povezane celine: proizvodnja, trgovina i operativa.

2006. godine, proizvodni asortiman preduzeća se proširuje još jednim proizvodom: sistemom odršavanja pritiska (diktir sistem) koji predstavlja savremeno tehničko rešenje procesa održavanja pritiska na zadatoj vrednosti u termotehničkim instalacijama i postrojenjima.

Današnji "TRACO" je savremeno, funkcionalno i dobro organizovano preduzeće, spremno da odgovori svim postavljenim zadacima i uspešno drži korak sa novim tehnologijama.

Sajmovi i izložbe

Kongres KGH Beograd 2007. godina

Kongres KGH Beograd 2007. godina

Sajam Tehnike Beograd 2007. godina

Sajam Tehnike Beograd 2007. godina

Sajam Tehnike Beograd 2006. godina

Sajam Tehnike Beograd 2004. godina

Organizaciona struktura

Trišić Goran - Direktor društva

Trišić-Čigoja Snežana - Zamenik direktora

Jakimov Saša - Tehnički direktor

Škodrić Dragan - Glavni inženjer montaže

Jevtić Bojan - Inženjer montaže

Ranković Danijela - Glavni inženjer prodaje

Đurić Biljana - Inženjer prodaje

Đokić Milinko - Očitavanje potrošnje

Jakovljević Andrijana - Tehnički sekretar

Tanasković Milica - Tehnički sekretar